QRS Healthcare Belgium BV - Medische Groothandel
Seca

Seca 287

€1.948,10 incl. btw
€1.610,00 excl. btw
EMR-compatibel voor ultrasoon meetstation voor lengte en gewicht met spraakbegeleiding
    • Volledig geautomatiseerd meten is mogelijk dankzij de optionele spraakbegeleiding.
    • Drie paar sensoren en continue automatische kalibratie zorgen voor extreem nauwkeurige metingen.
    • Het ongeëvenaarde digitale beoordelingsalgoritme voorkomt onnauwkeurigheden en zorgt daarmee voor de hoogst mogelijke meetnauwkeurigheid.
    • Een breed scala aan uitvoeropties voor de meetgegevens.
    • Nieuw: Een privacyafscherming op het scherm zorgt voor meer privacy tijdens het meten.

 

Met de seca 287 hebben we een nieuwe standaard gezet voor de technische limiet van onze meetstations. Drie paren ultrasone sensoren registreren de lengte van de patiënt in milliseconden. De gewone automatische kalibrering garandeert nauwkeurige resultaten. Alles wordt berekend met een speciaal ontwikkeld digitaal analysealgoritme dat een ongeëvenaarde graad van meetprecisie garandeert. De optioneel geactiveerde/uitgeschakelde spraakbegeleiding is geprogrammeerd voor onafhankelijke meting, zodat individuele metingen en reeksen metingen betrouwbaar, nauwkeurig en volautomatisch uit te voeren zijn. De ultrasone sensoren van seca leveren betrouwbare, nauwkeurige meetresultaten, zelfs bij continu gebruik. De volledige meting is geluidsarm en dus uiterst comfortabel. Alles – van spraakbegeleiding en EMR-systeemintegratie tot het praktische afdrukken van meetresultaten – is ontworpen om maximale ondersteuning te verlenen bij geautomatiseerde metingen.

 

Goedkeuringsklasse:III (3)
Weegvermogen:300 kg
Schaalverdeling (g):50 g < 150 kg > 100 g
Meetbereik in cm:60 - 210 cm
Schaalverdeling (meetstang):1 mm
Voeding:Stroomadapter
Maten (BxHxD):434 x 2.270 x 466 mm
Nettogewicht:16,5
Functies en eigenschappen:Transportzwenkwieltjes, Tarra, Percentage lichaamsvet, Pre-tarra, Automatisch pauzeren, Automatische BMI, Autom. kalibratie, Draadloze interface, wisselen cm/inch, Door gebruiker gedefinieerde nulstelling

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar