QRS Healthcare - Medische Groothandel
Seca

Seca 657 Digitale Bed- en Plateauweegschaal

€3.623,95 incl. btw
€2.995,00 excl. btw
Dit speciaal grote platform van de Seca 657 maakt het mogelijk om patiënten te wegen terwijl zij op een brancard liggen. Patiënten kunnen ook gewogen worden terwijl zij in een rolstoel zitten of op een stoel.

Patiënten kunnen ook gewogen worden in een rolstoel, op een stoel zitten of op een brancard liggen. Een uniek kenmerk van de seca 657 is de nieuwe geheugenfunctie. Deze praktische functie helpt de werklast te verminderen, vooral op de eerste hulp: eerst wordt het totale gewicht van de patiënt en de brancard of rolstoel bepaald. De brancard of rolstoel wordt dan apart gewogen en het nettogewicht van de patiënt verschijnt automatisch op het display. Een kabelafstandsbediening met gemakkelijk afleesbare LCD-figuren wordt meegeleverd. Dit display wordt intuïtief bediend en is voorzien van vele extra functies. Met de pre-TARE-functie kan het extra gewicht van een brancard of rolstoel tijdens het weegproces direct van het totale gewicht worden afgetrokken. Met de BMI-functie kan de voedingstoestand van de patiënt worden bepaald. Met de praktische zwenkwielen en geïntegreerde handgrepen is de seca 657 ook transporteerbaar voor gebruik op verschillende locaties.

Goedkeuringsklasse: III (3)
Capaciteit: 300 kg
Graduatie (g): 100 g <200 kg> 200 g
Voeding: stroomadapter
Maatregel (B x H x D): 893 x 87 x 1655 mm
Nettogewicht: 46,2 kg
Functies en eigenschappen: PRINT, overbelastingsbeveiliging, Auto-PRINT, Transportcustors, TARE, Auto-clear, Autom. Weegbereikomschakeling, Pre-TARE, HOLD, Auto-HOLD, BMI, Draadloze interface, SEND, RESET, Demping, Auto-SEND
CE: CE 0109, 0123

Optioneel : SECA 472 Standaard voor display

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »