QRS Healthcare - Medische Groothandel
Seca

Seca Digitale Multifunctionele Weegschaal

€3.672,35 incl. btw
€3.035,00 excl. btw
Digitale multifunctionele weegschaal met stabiele handrail en een groot weegbereik. Te vervoeren door middel van wieltjes. Met geïntegreerde oprijgoot.

De patiënt kan veilig gewogen worden tijdens het staan, zitten en in een rolstoel: bij het staan door een geïntegreerde opklapstoel en in een rolstoel door een groot platform.

De patiënt kan veilig en nauwkeurig worden gewogen, staand of zittend of in een rolstoel.

Er is geen conversie vereist. De stabiele leuning ondersteunt de staande patiënt, de geïntegreerde inklapfunctie

stoel biedt comfort voor de zittende patiënt en het grote platform (76 x 82 cm) biedt plaats aan een patiënt in een rolstoel. Het gewicht van de rolstoel of rollator wordt eenvoudig afgetrokken met behulp van de Pre-TARE-functie. Er is speciale aandacht aan besteed om de weegschaal gemakkelijk toegankelijk en veilig te maken

een stopbarrière voorzien voor de voorwielen van de rolstoel. Verder is de seca 684 uitgerust met de nieuwe seca 360 ° draadloze technologie, die alle metingen draadloos doorstuurt naar een seca wireless printer of naar seca software op je pc. Extra details: gemakkelijk afleesbaar draaibaar display dat naar patiënt of verzorger kan worden gedraaid, de praktische HOLD-functie toont het weegresultaat nadat de patiënt het platform heeft verlaten, de dempingsfunctie zorgt voor nauwkeurige resultaten, de antislip rubberen coating en leuning garanderen een stevige houvast en geïntegreerde transportwielen maken de weegschaal mobiel. De oprijplaat seca 470 is opgenomen in het leveringsschema.

Goedkeuringsklasse: III (3)
Capaciteit: 300 kg
Graduatie (g): 100 g <200 kg> 200 g
Voeding: stroomadapter
Maatregel (B x H x D): 910 x 1100 x 1064 mm
Nettogewicht: 59,5 kg
Functies en eigenschappen: PRINT, overbelastingsbeveiliging, Auto-PRINT, Transportcustors, TARE, Auto-clear, Autom. Weegbereikomschakeling, Pre-TARE, HOLD, Auto-HOLD, BMI, Automatische uitschakeling, Draadloze interface, SEND, RESET, Demping, Auto-SEND
CE: CE 0109, 0123

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »