QRS Healthcare - Medische Groothandel
Zimmer

Zimmer CardioPro ECG toestel

Prijs op aanvraag
De CardioPro combineert ECG-toestel, applicatiesysteem, analysesoftware en pc tot een functionele eenheid. Er zijn voldoende interfaces om niet alleen een ergometer, maar ook een langdurige bloeddruk / langdurige ECG-systemen en een printer te bedienen.

ECG toepassing, ontwerp en functie in perfecte harmonie.

CardioPro bevat de nieuwste PC ECG CardioAirPlus in een mobiele versie. De gedigitaliseerde ECG-signalen worden via Bluetooth verzonden naar de krachtige All-in-One PC, inclusief aanraakbediening.

CardioPro, het nieuwe ruimtebesparende ECG toestel van Zimmer MedizinSysteme combineert ECG-toestel, applicatiesysteem, analysesoftware en pc tot een ultramoderne en innovatieve functionele eenheid. Er zijn voldoende interfaces om niet alleen een ergometer, maar ook een spirometer, langdurige bloeddruk / langdurige ECG-systemen en een printer te bedienen. De DiagnostikSuite-software die al op de All-in-One pc is geïnstalleerd heeft een modulair ontwerp en biedt een uniform bedieningsconcept voor alle producten.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »