QRS Healthcare Belgium BV - Medische Groothandel
Medline

Medline Curad® 3G Stretch Vinyl Onderzoekshandschoenen

€9,64 incl. btw
€7,97 excl. btw
NIET MEER LEVERBAAR Curad® 3G Stretch Vinyl Onderzoeks-handschoenen
Artikelnummer: 0706001105 CUR8234
SKU: CUR8234

NIET MEER LEVERBAAR

Curad® 3G Stretch Vinyl Onderzoekshandschoenen zijn beter werkbaar, flexibeler en veerkrachtiger dan andere onderzoekshandschoenen in de markt dankzij de nieuwe technologie voor rekbare synthetische handschoenen.

Medline‘s derde generatie vinyl biedt moeiteloos gevoeligheid, zachtheid en comfort tijdens het gebruik, wat kan worden toegeschreven aan de innovatieve polymeerformule. Curad 3G handschoenen zijn ideaal voor mensen met allergieën of overgevoeligheid, aangezien ze latex-, poeder- en versnellervrij zijn. Daarnaast kunnen niet gepoederde onderzoekshandschoenen de veiligheid van het personeel verbeteren en de overdracht van ziektekiemen verminderen.

Met uitstekende stevigheid, flexibiliteit en duurzaamheid, zijn onze PBM gecertificeerde handschoenen goedgekeurd voor gebruik bij milieudiensten, niet kritieke zorgafdelingen en intensieve zorgafdelingen.

Aanvullende eigenschappen van deze vinyl onderzoekshandschoenen zijn:

  • Witte kleur
  • Gladde textuur
  • Geurvrij
  • Niet steriel.

    In een handschoenenmarkt die steeds meer gedreven wordt door prijzen, zorgen Curad onderzoekshandschoenen voor minimale negatieve reacties, duurzame stevigheid, consistente kwaliteit en belangrijke bescherming tegen schadelijke stoffen.

    In overeenstemming met de Medline standaard heeft elke doos Curad 3G Stretch Vinyl onderzoekshandschoenen duidelijke tekens die zorgprofessionals helpen om snel de juiste maat te kiezen, wat verspilling en inefficiëntie vermindert, dankzij het op kleur gebaseerde maatvoeringssysteem.

    Om verspilling en inefficiëntie nog verder te verminderen maakt elke doos onderzoekshandschoenen gebruik van een plat-gevouwen verpakkingsmethode, waardoor overlap voorkomen wordt en meer handschoenen in één doos verpakt kunnen worden.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar