QRS BELGIUM BV - Medische Groothandel

Dutch PPE Solutions FFP2 masker (25 stuks)

€48,02 incl. btw
€39,69 excl. btw
Het FFP2 gezichtsmasker van Dutch PPE Solutions is het eerste FFP2 masker dat geheel in Nederland geproduceerd wordt.
Artikelnummer: 0704000312
SKU: EAN Code: 8720299263406

Dankzij het verwezenlijken van de eerste permanente productiefaciliteit voor kritisch filtermateriaal en FFP2 gezichtsmaskers in Nederland zorgt onze leverancier Dutch PPE Solutions voor meer veerkracht wanneer de vraag naar gezichtsmaskers en de materialen die daar voor nodig zijn in de toekomst mogelijk toeneemt.

Het masker biedt voldoende barrière om de directe transmissie van aerosolen en respiratoire druppeltjes te minimaliseren. FFP2 maskers hebben een efficiëntie van minimaal 94% en de zijkantlekkage mag niet meer zijn dan 8%.

De FFP2 mondmaskers van Dutch PPE Solutions zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle eisen. Verder is er rekening gehouden met verschillende factoren die het dragen van een gezichtsmasker comfortabeler maken.

• Volledig latexvrij, waardoor mensen met een latexallergie het masker veilig kunnen dragen.
• Zo ontworpen dat er minder condensvorming optreedt wanneer het masker wordt gedragen in combinatie met een bril.
• Meer draagcomfort dankzij de lage ademweerstand. Dit is bij het verrichten van zware inspanningen een voordeel ten opzicht van vele andere FFP2 maskers.

Het Dutch PPE Solutions FFP2 Masker is in overeenstemming met Medical Device Directive, Annex VII en Regulation (EU) 2016/425 & 93/42 / EC en de eisen van EN149: 2001 + A1: 2009.

Aangemelde instantie: BSI Nederland, 2797.

 

Klik hier voor meer informatie.

Zorgprofessionals kunnen bij ons terecht voor alle medische producten. QRS biedt een compleet assortiment verbruiksmateriaal, beademingsproducten, verbandmiddelen, instrumentarium, praktijkinrichting en diagnostische producten. Het grootste deel van de producten kunnen we direct uit voorraad leveren. Onze klanten zijn ziekenhuizen, zelfstandige behandelcentra, ambulanceposten, paramedische zorgverleners en apotheken. QRS blinkt uit in een eersteklas service door eigen productspecialisten, technici en adviseurs.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »