QRS BELGIUM BV - Medische Groothandel
Ethicon

Ethicon Ethibond Excel 2

€287,18 incl. btw
€270,92 excl. btw
ETHIBOND EXCEL Polyester hechtdraad is een niet-absorbeerbare, gevlochten, steriele, chirurgische hechtdraad samengesteld uit Polyethyleentereftalaat. ETHIBOND EXCEL Hechtdraad is gevlochten voor optimale hanteringseigenschappen en groen geverfd voor
Artikelnummer: 0708018401
SKU: TB6377H
 
ETHIBOND EXCEL Polyester hechtdraad is een niet-absorbeerbare, gevlochten, steriele, chirurgische hechtdraad samengesteld uit Poly (ethyleentereftalaat.) Het is gemaakt van vezels van hoogmoleculaire, lange keten, lineaire polyesters met terugkerende aromatische ringen als integraal onderdeel.
 
ETHIBOND EXCEL Hechtdraad is gevlochten voor optimale hanteringseigenschappen en groen geverfd voor betere zichtbaarheid.
 
ETHIBOND EXCEL-hechtdraad is geïndiceerd voor gebruik bij algemene benadering en / of ligatie van zacht weefsel, inclusief gebruik bij cardiovasculaire, oftalmologische en neurologische procedures.
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »