QRS Healthcare - Medische Groothandel
BSN

BSN Fixomull Stretch Fixatiepleister

€7,39 incl. btw
€6,11 excl. btw
Huidvriendelijk en geschikt geschikt voor een volledige fixatie van absorberende verbanden, kompressen en gazen op zowel vlakke, gebogen, en/of bewegende lichaamsdelen.
Artikelnummer: 0808100005
SKU: 70022-00

Door de volledige fixatie van verbanden komen afsnoeringen, stuwingen en doorbloeding-stoornissen niet voor en is de wond rondom beschermd tegen bacteriën en andere verontreinigingen. De huidvriendelijke en hypo-allergene kleef-massa van polyacrylaat houdt aangelegde verbanden op hun plaat, ook voor langere perioden.
Zelfs op gebogen, bewegende of behaarde lichaamsdelen verschuift het verband niet.

Omdat Fixomull stretch lucht en waterdamp-doorlatend is, is er minder kans op verwerking van de huid. Fixomull stretch wordt goed verdragen door patiënten met een gevoelige huid en laat bij het verwijderen geen hinderlijke kleefresten achter.
Fixomull stretch is zelfs van een behaarde huid gemakkelijk en vrijwel pijnloos te verwijderen, indien dit langzaam en in de groeirichting van de haren gebeurt. Fixomull stretch is gebruiksvriendelijk en kan probleemloos worden afgeknipt of ingeknipt voor aanpassing aan de lichaamsvorm. Om overbelasting van de huid te voorkomen, mag Fixomull stretch niet onder spanning worden aangebracht.
Het raster op het schutpapier maakt het een-voudig om Fixomull stretch exact op maat te knippen. De verschillende rolbreedtes maken verdere materiaalbesparing mogelijk omdat het aan-gepast kan worden aan ieder verbandformaat.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »