QRS Healthcare Belgium BV - Medische Groothandel
Hartmann

Hartmann Foliodress Comfort Standard (32st)

€230,00 incl. btw
€190,08 excl. btw
Chirurgische wrap-around operatiejas met raglanmouwen en extra brede overlapping aan de achterkant. Momenteel enkel in XL (147cm) verkrijgbaar.
Artikelnummer: 0704004992
SKU: 992906

Hoogwaardige operatiejassen voor eenmalig gebruik volgens DIN EN 13795:2011+A1:2003, gemaakt van meerlaags, vochtafstotend, non-woven materiaal met een middenlaag van microvezels; uitstekende weerstand tegen doordringing van vocht en bacteriën; ademend, scheurvast en vrijwel pluisvrij; met gelaste naden, stevige taillekoorden en elastische lange, gebreide manchetten.

Voor eenmalig gebruik binnen het bereik van de operatiekamer

Chirurgische wrap-around operatiejas met raglanmouwen en extra brede overlapping aan de achterkant; met Combitape® sluitsysteem om flexibel en veilig de halslijn van de operatiejas te kunnen verstellen voor een betere pasvorm; groene halslijn geeft een standaard prestatieniveau bescherming aan en zorgt daardoor voor een snellere identificatie van de operatiejassen; voor operaties met een relatief lichte tot matige hoeveelheid vloeistoffen. Met SMS-verpakking en papieren handdoeken, individueel verpakt.

Momenteel enkel verkrijgbaar in maat XL, doos van 32 stuks

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar