QRS Healthcare Belgium BV - Medische Groothandel
Hygenetec

Hygenetec urinaal zakken/ 20st

€18,10 incl. btw
€14,96 excl. btw
De Hygenetec urinaal zakken zijn bedoeld voor het opvangen van urine. De Hygenetec super absorberende gel pads absorberen per stuk in korte tijd circa 650ml vocht.
Artikelnummer: VG19130
SKU: VG19130

Hygenetec heeft een aantal producten in haar pakket die zonder investering in hardware, zoals het geval is bij de aanschaf van bedpan-spoelers, vermalers of verpulveraars, snel effectief en voordelig inzetbaar zijn. De producten voldoen volledig aan de gestelde richtlijnen rondom urinelozing en stoelgang.

De Hygenetec super absorberende gel pads zorgen voor minder spatten, verlagen geur en verkleinen het risico op kruisbesmetting. De gelpads zijn biologisch afbreekbaar en PH neutraal.

Infecties binnen de gezondheidszorg worden almaar een groter probleem. Steeds frequenter worden er uitbraken gemeld mede veroorzaakt door micro-organismen die aanwezig zijn in feces en / of urine. Uitbraken met Clostridium difficile en Norovirus zijn daarvan een bekend voorbeeld. In toenemende mate hebben we daar bovenop nog te maken met Bijzonder Resistente Micro-Organismen (BRMO) (1-3) die zich veelal verspreiden via feces en / of urine.

Buiten het feit dat deze uitbraken zeer ernstig zijn voor de gezondheid, veroorzaken dergelijke uitbraken de instelling een slechte reputatie en is bestrijding van de gevolgen bewerkelijk en kostbaar.

Hygenetec is gespecialiseerd in absorberende en ondersteunende middelen om bovengenoemde infectie risico’s maximaal te beperken bij Ziekenhuizen, Verpleeghuizen, Woonzorgcentra en voorzieningen voor kleinschalig wonen voor ouderen.

De producten voldoen volledig aan de gestelde richtlijnen rondom urinelozing en stoelgang.

• Geen kosten voor aanschaf machines, onderhoud en jaarlijkse validatie.
• Nauwelijks wijziging in werkwijze dus perfect te gebruiken in combinatie met de aanwezige stoelgang producten.
• Veilige verwerking van ontlasting voor verpleegkundige en patiënt / bewoner.
• Minder loopwerk tussen patiënt / bewoner kamer en spoelruimte. De zak mag bij het reguliere afval worden gedeponeerd.
• Minimaal risico van verspreiding van infectie er hoeft niet meer over gangen gelopen te worden met bedpannen en urinalen.
• Prima te combineren met wassen zonder water producten.
• Het voordeligste hygiëne alternatief op de markt.
• Zakken zijn perfect afsluitbaar zodat geuroverlast tot het verleden behoort.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar