QRS BELGIUM BV - Medische Groothandel
Onemed

Onemed KD-FINE BLUNT optreknaalden met filter 5 µm (100 stuks)

€12,00 incl. btw
€9,92 excl. btw
KD-FINE BLUNT steriele stompe naalden voor eenmalig gebruik zijn bedoeld voor het optrekken van geneesmiddelen/oplossingen/vloeistoffen uit flesjes. Ze kunnen ook gebruikt worden voor niet-invasief spoelen.
Artikelnummer: 0703100203
SKU: 1000092

KD-FINE BLUNT steriele stompe naalden voor eenmalig gebruik zijn bedoeld voor het optrekken van geneesmiddelen/oplossingen/vloeistoffen uit flesjes. Ze kunnen ook gebruikt worden voor niet-invasief spoelen. Dankzij hun speciale stompe punt is het risico op fragmentatie van rubberen sluitingen gereduceerd. Varianten met een filter zijn bijzonder geschikt voor het onttrekken van geneesmiddelen uit glas ampullen, omdat eventuele glassplinters worden opgevangen door het filter (veiligheidsfunctie van het filter). De kracht die nodig is om de huid te penetreren is relatief hoog in vergelijking met injectienaalden, zodat het risico op niet-bedoelde punctie / letsel van de gebruiker wordt verminderd.

KD-FINE BLUNT zijn gesteriliseerd met ethyleenoxide, niet-toxisch en pyrogeenvrij.

Producteigenschppen KD-FINE® BLUNT
• Stompe punt
• Lengte 40 mm en 50 mm
• Met of zonder filter (5 µm)
• 45°
• PVC- en DEHP-vrij, Latex vrij
• Houdbaarheid 5 jaar

Afmetingen:

18G 1,2x40mm roze (100st)
18G 1,2x50mm roze (100st)
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »