QRS Healthcare Belgium BV - Medische Groothandel
Dr.Mach

Dr.Mach LED 150/ LED 150F / LED 150FP Wandmodel v.a.

Prijs op aanvraag
De operatielamp LED 150 is uitermate geschikt als operatielamp voor tandartsen, dierenartsen, poliklinieken, privéklinieken.
Artikelnummer: 150 330 2202
SKU: 1503302202

De operatielamp LED 150 is uitermate geschikt als operatielamp voor tandartsen, dierenartsen, poliklinieken, privéklinieken.

De LED 150 heeft een lichtopbrengst van 100.000 lux en heeft een lichtbeeld van 19 cm maar is optioneel ook leverbaar als focuseerbare uitvoeringen(LED 150-F en LED 150-FP). Deze modellen beschikken over meer lichtopbrengst en een instelbare lichtveldgrootte.

Deze lamp is leverbaar als plafondmodel, wandmodel en statiefmodel.

De verschillende poliklinieken in ziekenhuizen waar deze lamp gebruikt wordt zijn bijvoorbeeld: Gynaecologie en Verloskunde, Dermatologie, Spoedeisende hulp, kaakchirurgie, Oogheelkunde, Gipskamer.

Superieure kleurweergave

Door de uitstekende daglichtkleur van 95%, herkent de chirurg zelfs de kleinste nuances in het wondgebied. Hierdoor is het aangenaam werken en geeft dit een natuurlijk contrast.

Door het kleurenspectrum in het werkgebied is het aangenaam werken.

Geslepen Multi-lenssysteem

De lenzen worden met behulp van de computer geslepen waardoor er een volledige gelijkheid wordt gegarandeerd tussen de lenzen. Elke LED wordt afzonderlijk aangestuurd en hebben elk een eigen LED module waardoor zij hun eigen lichtveld genereren. Een lichtsterkte van 100.000 lux op een afstand van 1 meter kunnen zonder problemen worden behaald.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar