QRS Healthcare Belgium BV - Medische Groothandel
3M

3M Medipore +Pad wondverband

€18,11 incl. btw
€14,97 excl. btw
3M Medipore+Pad wondverband Het 3M Medipore +Pad zelfklevend wondverband is een veelzijdig verband waarbij het verbandkussentje als een eiland op de kleefstrook ligt.
Artikelnummer: 0806020105
SKU: 3562E

Medipore + Pad elastisch zelfklevend wondverband is zacht, soepel, absorberend en heeft een hypoallergene kleeflaag. Dit wondverband ademt en kan worden toegepast op chirurgische incisies, oppervlakkige en halfdiepe (snij-, schaaf- en kleine brand)wonden.

Het verband is vervaardigd uit een poreus, luchtdoorlatend zacht materiaal met een centraal, weinig klevend absorberend verbandkussentje. Het verbandkussentje absorbeert wondexsudaat, maar kleeft niet aan het wondoppervlak, zodat de pleister makkelijk verwijderd kan worden. De zachte soepele ruglaag past zich goed aan de lichaamsvorm aan. De hoeken zijn afgerond opdat de pleisterranden minder makkelijk opkrullen en omplooien. De hypoallergene kleeflaag is sterk doch makkelijk los te maken. Verschillende maten zijn verkrijgbaar voor diverse toepassingen in de wondverzorging .

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar