QRS Healthcare Belgium BV - Medische Groothandel
Mölnlycke

Mölnlycke Mepilex Border Post-Op

€51,49 incl. btw
€42,55 excl. btw
Mepilex® Border Post-Op is extra soepel en gemakkelijk te gebruiken voor chirurgische wonden, snij- of schaafwonden. Het is zelfklevend, dankzij Safetac®, de originele pijnvrije contactlaag met silicone kleeflaag.
Artikelnummer: 0802010502
SKU: 496100

U kunt Mepilex® Border Post-Op gebruiken voor exsuderende wonden, zoals chirurgische wonden, snij- of schaafwonden. Het design is specifiek geschikt voor postoperatief gebruik voor chirurgische wonden en bloedabsorptie. Dankzij de Flex technologie is het erg soepel – ideaal voor chirurgische wonden aan gewrichten, zoals heupen en knieën

We hebben diverse maten verband gemaakt, afhankelijk van de absorptie die u nodig heeft, plus flexibiliteit en kleefkracht. Maten vanaf 20 cm hebben een absorberend kussen dat bedoeld is voor sterk exsuderende wonden. De kleinere maten hebben een absorberend kussen dat bedoeld is voor matig tot sterk exsuderende wonden. Alle Mepilex® Border Post-Op verbanden hebben hetzelfde, sterk absorberende kussen.

Mepilex® Border Post-Op kan tot zeven dagen op de wond blijven, afhankelijk van de conditie van de wond en de omliggende huid van uw patiënt, of volgens de procedures van uw instelling of de aanvaarde klinische praktijk.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar