QRS Healthcare - Medische Groothandel
Mölnlycke

Mölnlycke Mepitel® Film ultradun filmverband

€17,45 incl. btw
€14,42 excl. btw
Mepitel® Film is ontwikkeld om de kwetsbare en gevoelige huid te beschermen en het risico op huidbeschadiging te minimaliseren
Artikelnummer: 0802001105
SKU: 296100

Het dunne Mepitel® Film design is heel soepel en voegt zich goed naar onregelmatige huidoppervlakken en verschillende lichaamscontouren. Het zorgt voor een flexibele, transparante bedekking om de huid of wond te beschermen tegen bacteriële besmetting, vochtdoorslag en andere externe besmetting.

De directe hechting maakt extra fixatie overbodig, dankzij Safetac® – de originele pijnvrije contactlaag met silicone hechtmiddel. Met Safetac® kunt u het gemakkelijk verwijderen, zonder de huid te beschadigen. Dat betekent minder pijn voor uw patiënten.

Mepitel® Film kan gebruikt worden als een onderlaag voor agressieve tapes, zodat apparatuur stevig kan worden vastgezet, zonder bij het verwijderen schade of pijn te veroorzaken.

Verder kunt u Mepitel® Film gebruiken om huidletsel door radiotherapie aanzienlijk te verminderen, bij bestraling van borstkanker. In een recent gerandomiseerd gecontroleerd onderzoek, nam de ernst van de huidreactie met meer dan 90% af.

  • Beschermt de kwetsbare en gevoelige huid
  • Minimaliseert het risico op huidbeschadiging
  • Transparant voor eenvoudige controle
  • Voegt zich goed naar verschillende lichaamscontouren
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »