QRS Healthcare - Medische Groothandel
Mölnlycke

Mölnlycke Mepore Film wondfolie

€64,47 incl. btw
€53,28 excl. btw
Mepore Film is een transparant, zelfklevend filmverband dat uitermate geschikt is als secundair verband en als primair verband bij allerlei propere wonden.
Artikelnummer: 0806008205
SKU: 270600

Het aanbrengsysteem van Mepore Film is ontwikkeld voor een gemakkelijke applicatie.

Mepore Film zorgt voor een flexibele, transparante beschermlaag. Het past zich perfect aan aan lichaamscontouren en oneffen oppervlaktes. Het verband vormt een barrière tegen doorsijpelend wondvocht en tegen virussen en bacteriën.

Mepore Film zorgt voor een vochtig wondmilieu. Overtollig vocht van zowel de wond als de omliggende huid kan makkelijk verdampen.

Al 30 jaar in het teken van u
Vanaf 1979 zijn er meer dan 1,5 miljard Mepore-wondpleisters verkocht. Waarschijnlijk omdat Mepore’s werelds eerste zelfklevende wondpleister was. Maar vermoedelijk ook omdat de continue verbeteringen ervan tegemoet bleven komen aan de behoeften van patiënten en zorgverleners, en zo de standaard vormden voor alle conventionele wondpleisters. Maar vooral, zo denken we, omwille van een eenvoudige niet-verrassende reden: betrouwbare prestaties, elke keer weer.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »