QRS BELGIUM BV - Medische Groothandel
SafeBOX

SafeBOX Naaldencontainer SafeBOX SUPERIOR

€1,97 incl. btw
€1,63 excl. btw
Het SafeBox gamma behoort in Europa tot de absolute top in sharps containers voor klinisch en medisch afval. Ons standaardgamma SafeBox varieert van 0,25 liter tot en met 60 liter en ze worden reeds in tal van ziekenhuizen gebruikt.
Artikelnummer: 0703006180
SKU: 02000-01-25-00-ST

Onze klanten stellen hoge eisen aan de veiligheid en aan de gebruiksvriendelijkheid. Vandaar dat we blijven investeren om nieuwe producten te ontwikkelen.
Wij helpen de klanten bij het invullen van hun noden en we geven opleidingen indien dit wenselijk is.

We zijn kwaliteits-gecertifeerd volgens ISO9001 sinds 1995 en heben het ISO-certificaat IS014001 ontvangen voor milieuvriendelijk management in 1999.
Ons doel is om de kwaliteit van ons aanbod producten te leveren die volledig in overeenstemming zijn volgens de gespecificeerde en overeengekomen voorwaarden.
Ons succes is gebaseerd op de juiste productkwaliteit. Veiligheid van levering, productontwikkeling, klantenopvolging alsook uitgebreide klantenservice.
De naaldcontainers hebben ook het NFX 30-500 en BS7320 certificaat.


SafeBOX SUPERIOR
De Mini containers zijn stevige zakformaat containers, gebruikt voor het vervoer en de verwijdering naalden, spuiten en ander scherp afval. Het ergonomische ontwerp geeft u een gemakkelijke en veilige werkplek. Ze zijn beroemd om hun flexibiliteit en zijn verkrijgbaar in twee maten 2 en 3 liter. Een derde maat is in productie. Ze zijn klein genoeg om mee te nemen tijdens dagelijkse rondes en routine. SUPERIOR is ontworpen met extra wanddikte om penetratie te voorkomen. Alle maten zijn stapelbaar zowel leeg als vol. Het is perfect voor diabetici omdat het is uitgerust met een insulinepen scheider. In het deksel is een QuickFit alternatief en een universele scheider. De container kan tijdelijk of permanent vergrendeld worden. Mini heeft een zichtbare vullijn die aangeeft wanneer de container vol is. Alle maten zijn volledig autoclaveerbaar. De beschikbare maten zijn 2 liter en 3 liter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »