QRS BELGIUM BV - Medische Groothandel
SafeBOX

SafeBOX Naaldencontainer SafeBOX VITAL

€2,40 incl. btw
€1,98 excl. btw
Het SafeBox gamma behoort in Europa tot de absolute top in sharps containers voor klinisch en medisch afval. Ons standaardgamma SafeBox varieert van 0,25 liter tot en met 60 liter en ze worden reeds in tal van ziekenhuizen gebruikt.
Artikelnummer: 0703006480
SKU: 01500-01-25-00

Onze klanten stellen hoge eisen aan de veiligheid en aan de gebruiksvriendelijkheid. Vandaar dat we blijven investeren om nieuwe producten te ontwikkelen.
Wij helpen de klanten bij het invullen van hun noden en we geven opleidingen indien dit wenselijk is.

We zijn kwaliteits-gecertifeerd volgens ISO9001 sinds 1995 en heben het ISO-certificaat IS014001 ontvangen voor milieuvriendelijk management in 1999.
Ons doel is om de kwaliteit van ons aanbod producten te leveren die volledig in overeenstemming zijn volgens de gespecificeerde en overeengekomen voorwaarden.
Ons succes is gebaseerd op de juiste productkwaliteit. Veiligheid van levering, productontwikkeling, klantenopvolging alsook uitgebreide klantenservice.
De naaldcontainers hebben ook het NFX 30-500 en BS7320 certificaat.


SafeBOX VITAL

De Vital-serie is een zeer flexibele en innovatieve set van ronde hoge kwaliteit containers. Ze zijn speciaal ontworpen voor een veilige werkomgeving in een ziekenhuis of gezondheidszorginstelling. Vital containers zijn ontworpen met extra wanddikte om penetratie voorkomen. Alle maten zijn stapelbaar zowel leeg als vol. Ze zijn allemaal uitgerust met universele naald scheider, universeel mes scheider, QuickFit alternatief, Luer Lock en Slip scheiders. Ze kunnen tijdelijk of permanent worden vergrendeld. Permanente sluitting is aangegeven met een klep met een slotpictogram waaruit blijkt dat de container permanent is vergrendeld. Vital heeft een zichtbare vullijn die aangeeft wanneer de container vol is. Alle afmetingen zijn volledig autoclaveerbaar en uitgerust met handvatten om het transport te helpen. De beschikbare maten zijn 0,5 liter, 1,5 liter, 2,2 liter en 3,5 liter.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »