QRS Healthcare - Medische Groothandel
Medline

Medline OK Tafellaken absorberend 102 x 229cm/ 20st

€87,73 incl. btw
€72,50 excl. btw
Het Medline Sahara OK-tafellaken kan gebruikt worden om patiëntveiligheid en operationele efficiëntie te verhogen door zowel de patiënt van de huid tegen verweken te beschermen als de OK-tafel tegen vocht.
Artikelnummer: 0714009300
SKU: DYND4090SBE

Afmeting: 102x229cm/ 20st

Het Sahara OK-tafellaken kan gebruikt worden om patiëntveiligheid en operationele efficiëntie te verhogen door zowel de patiënt van de huid tegen verweken te beschermen als de OK-tafel tegen vocht.

Een overvloed aan vocht is één van de belangrijkste oorzaken van huidverweking en letsel. De gewatteerde, absorberende en waterdichte poly lagen van Sahara nemen snel vocht op en helpt de huidintegriteit te behouden dankzij de polymeertechnologie in de kern. Het gewatteerde patroon helpt vocht te verspreiden over het laken en zorgt voor een glad oppervlakte voor de patiënt. De gesealde randen zorgen ervoor dat er geen pluizen in de OK komen. Daarnaast beperkt Sahara‘s waterdichte onderste poly laag het risico op bacteriën, omdat het voorkomt dat vloeistoffen in aanraking komen met de OK-tafel.

Ons OK-tafellaken is ideaal voor chirurgische ingrepen waarbij mobiliteit vereist is. Medline raadt het gebruik van het Sahara laken ook aan voor ingrepen met weinig vocht die minder dan drie uur duren door te helpen bij problemen rond druk en drukwonden, vocht, temperatuur, wrijving en schuren.

Ons tafellaken is verkrijgbaar in drie verschillende formaten, waaronder het Economy Sahara laken, om aan de behoeften van verschillende ingrepen te voldoen. Dit product is los verkrijgbaar of als onderdeel van de QuickSuite® OK-tafel Set, welke een assortiment aan disposable componenten bevat waarmee de OK-tafel snel klaargezet kan worden voor een ingreep en snel opgeruimd kan worden voor de volgende patiënt.

Medline‘s Sahara laken helpt enkele van de grootste uitdagingen in de OK te overwinnen door:

  • Efficiëntie te verhogen
  • Veiligheid te bevorderen
  • Kosten te verminderen.
Overtollig vocht is één van de belangrijkste oorzaken van huidbeschadiging. Het Sahara laken bevat een core polymeertechnologie die vocht snel afvoert, waardoor de huid intact blijft. Het patroon zorgt ervoor dat vocht snel door het laken verspreid en de gesealde randen voorkomen pluizen in de OK. Het waterdichte en disposable ontwerp zorgt voor een laag risico op bacteriën
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »