QRS Healthcare - Medische Groothandel
Interstern BV

Interstern BV Operatiemutsen universeel/ 500st

€147,56 incl. btw
€121,95 excl. btw
Bonnet mutsen (Protectie) – Interster heeft in samenwerking met de gebruiker een assortiment operatiemutsen ontwikkeld. De collectie bevat een ruime keuze aan modellen en pasvormen en biedt een optimaal draagcomfort
Artikelnummer: 0704013194
SKU: 3FPRO180712

Bonnet mutsen (Protectie) – Interster heeft in samenwerking met de gebruiker een assortiment operatiemutsen ontwikkeld. De collectie bevat een ruime keuze aan modellen en pasvormen en biedt een optimaal draagcomfort.

Proces Bonnet mutsen (Protectie)

Bonnet mutsen (Protectie) – Op de CSA is persoonlijke bescherming uiterst belangrijk. Interster heeft een uitgebreid  assortiment van mutsen, maskers en jassen en biedt daarmee een oplossing voor alle uitdagingen voor de protectie van medewerkers tijdens het reinigen, desinfecteren, steriliseren en opslaan van medische hulpmiddelen. Tevens zijn bieden onze mutsen een uitstekende bescherming voor OK personeel tijdens procedures op de OK.

Specificaties Bonnet mutsen (Protectie)

  • Chirurgische muts
  • Ook te gebruiken op de CSA
  • Groen
  • De muts is gemaakt van een non-woven basis materiaal (80% viscose en 20% polymer binder).
  • Kartondispenser voor makkelijk gebruik

Voordelen

De mutsen voorkomen partikelafgifte en migratie van micro-organismen op de (poli)klinische OK en andere speciale geklimatiseerde ruimten waar de omgeving beschermt moet worden tegen deeltjes en haren.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »