QRS Healthcare Belgium BV - Medische Groothandel
Zimmer

Zimmer PremoPort Four 24h bloeddrukmonitoring

Prijs op aanvraag
Betrouwbare bloeddrukmonitoring, de klok rond, klein, stil, comfortabel. Als lichtgewicht met compacte afmetingen zorgt de PremoPort Four voor een hoog draagcomfort na 24 uur.

Bekroonde diagnostiek uit één hand

De toekomstgerichte diagnostiek creëert een perfecte symbiose van esthetiek, functie en bruikbaarheid. Hoogwaardig design schept vertrouwen bij de patiënt en is een kenmerk van de moderne praktijk.

Met de met de Red Dot Design Award bekroonde Four Series-systemen kunt u kiezen voor high-end diagnostiek uit één hand.

Maximaal comfort voor de patiënt

PremoPort Four is klein en licht van gewicht. Het apparaat biedt daarom een uitstekend draagcomfort. Door de zeer stille operatie en de prettige meetprocedure wordt de patiënt niet gestoord in zijn normale dagelijkse levensritme.

Eenvoudige bediening, nauwkeurige meting

De oscillometrische meetmethode maakt geen gebruik van een microfoon. De methode is daardoor minder gevoelig voor manchetslip en leidt tot meer bruikbare metingen en minder vaak pompen.

De overzichtelijke functietoetsen maken het voor de patiënt gemakkelijker om zelfstandig gebeurtenissen te markeren of om de dag/nachtfase indien nodig handmatig te wijzigen. Alle meetgegevens worden ook bij stroomuitval bewaard. Het per ongeluk verwijderen of herprogrammeren van het meetprotocol door de patiënt is praktisch onmogelijk.

Naast de dag/nachtfase kunt u optioneel een derde fase instellen. Zo kan bijvoorbeeld de wake-up fase met de vroege ochtendstijging van de bloeddruk beter worden bewaakt met speciaal ingestelde meetintervallen. Met PremoPort Four is bloeddrukmonitoring tot 48 uur mogelijk.

 

 

Eigenschappen
Meetprocedure Oscillometrisch (gevalideerd door de richtlijnen van de BHS British Hypertension Society voor hypertensie en AAMI).
Meetcycli 250 - 300 afzonderlijke metingen gedurende 24 tot 48 uur met een volledig opgeladen batterij
Bloeddrukbereik 30 - 260 mmHg
Hartslagzone 40 - 200 HF/min.
Dataverzending Via optische kabel, USB
Stroomvoorziening 2 x 1,5 V AA alkalinebatterijen van 2 x 1,5 V AA of
2 x 1,2 V AA NiCd of NiMH oplaadbare batterijen van 2 x 1,2 V AA NiCd of NiMH
Afmetingen B / T / H 10,5 cm x 7,3 cm x 7,3 cm x 3,7 cm
Gewicht Ca. 200g zonder batterij
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar