QRS Healthcare - Medische Groothandel
DDC Dolphin

DDC Dolphin Pulpmatic Eco+

Prijs op aanvraag
De Pulpmatic Eco + is de meest milieuvriendelijke, zuinige en hygiënische verpulveraar op de markt.

De Pulpmatic ECO+ disposable Verpulveraar is de nieuwe standaard onder de verpulveraars. Een unieke machine met gepatenteerde handsfree bediening die zal bijdragen aan een afname van gezondheidszorg gerelateerde infecties. De machine is bovendien uitgerust met een unieke verpulvertechniek waardoor de risico’s van eventuele verstopping van leidingen of machine volledig geëlimineerd worden. Onze nieuwe reeks van Pulpmatic disposable verpulveraars biedt het meest uitgebreide assortiment van verpulveraars, met de laagste operationele kosten en milieuimpact.

Met verbeterde chemische dosering, krachtige antimicrobiële oppervlakken en volledig handsfree bediening, kunt u er zeker van zijn dat deze sluismachine de verspreiding van infecties in uw instelling zal voorkomen.

Hij is perfect geschikt voor afdelingen of verpleeghuizen met een gemiddelde capaciteit en verwerkt tot 4 pulpartikelen per cyclus. De geavanceerde snijschijf met vijf messen zorgt voor een snelle, geluidsarme en fijnere maceratie in een cyclus van slechts 85 seconden.

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »