QRS Healthcare Belgium BV - Medische Groothandel
DDC Dolphin

DDC Dolphin Pulpmatic Ultima

Prijs op aanvraag
De Pulpmatic Ultima is onze bedpanvermaler met de grootste capaciteit, geschikt voor drukke ziekenhuisafdelingen en verzorgingstehuizen en kan tot 6 pulpitems per cyclus verwerken.

De Pulpmatic Ultima Pulp disposable Verpulveraar is de nieuwe standaard onder de verpulveraars. Een unieke machine met gepatenteerde handsfree bediening die zal bijdragen aan een afname van gezondheidszorg gerelateerde infecties. De machine is bovendien uitgerust met een unieke verpulvertechniek waardoor de risico’s van eventuele verstopping van leidingen of machine volledig geëlimineerd worden. Onze nieuwe reeks van Pulpmatic disposable verpulveraars biedt het meest uitgebreide assortiment van verpulveraars, met de laagste operationele kosten en milieuimpact.

De unieke negenbladige snij-technologie zorgt voor een snelle afvoercyclus van slechts 120 seconden, zonder concessies te doen aan efficiëntie, waterverbruik of geluidsniveaus.

 

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »