QRS Healthcare Belgium BV - Medische Groothandel
Melag

Melag Vacuklav 31 B+

€9.498,50 incl. btw
€7.850,00 excl. btw
Vacuklav 31 B+ Betrouwbare stoomsterilisatoren die continue werken.
Artikelnummer: 10051
SKU: 10051

Deze flexibele producten onderscheiden zich niet alleen door de effectieve luchtkoeling van de vacuümpomp, maar ook door hun betrouwbaarheid en gebruiksgemak.

Beproefde betrouwbaarheid: met zijn korte sterilisatiecycli, eenvoudige bediening en praktische documentatie is de Vacuklav 31 B + de energiezuinige oplossing voor sterilisatie in een medische of tandartspraktijk en kliniek.

Deze flexibele producten onderscheiden zich niet alleen door de effectieve luchtkoeling van de vacuümpomp, maar ook door hun betrouwbaarheid en gebruiksgemak. Het innovatieve ontwerp van de Vacuklav 31 B + biedt tegelijkertijd snelle werktijden, samen met veelzijdigheid in opname en veiligheid. De geïntegreerde bewaking van het voedingswater en de elektronische besturing van de Vacuklav 31 B + voorkomen bedieningsfouten en zorgen voor hoogwaardige sterilisatie en maximale zachtheid voor uw instrumenten.

Instrumenten met een gewicht tot 5 kg kunnen worden gesteriliseerd op 5 trays in de compacte sterilisatiekamer (diepte 35 cm, volume 17 liter). Twee speciale, ergonomische waterreservoirs (voor voer- en afvalwater) zijn al geïntegreerd in de stoomsterilisator en de belangrijke bewaking van de waterkwaliteit.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar