QRS Healthcare Belgium BV - Medische Groothandel
Melag

Melag Vacuklav 40 B+ Evolution

Prijs op aanvraag
Vacuklav 40 B+ Evolution De premium snelle stoomsterilisator - nieuw met DRYtelligence.
Artikelnummer: 10080
SKU: 10080

De ultieme maatstaf: de innovatieve producteigenschappen van de krachtige Vacuklav 40 B + Evolution-stoomsterilisator met vaste wateraansluiting zorgen voor betrouwbare en zeer snelle procestijden om de hoogste kwaliteit te garanderen.

De premium snelle stoomsterilisator - nieuw bij DRYtelligence
Ideaal voor al die praktijken die verpakte instrumenten in slechts 20 minuten in een snelprogramma B willen steriliseren en onverpakte instrumenten in slechts 10 minuten. Beide keren omvat gefractioneerd voorvacuüm en drogen. Het intelligente droogsysteem DRYtelligence gebruikt speciaal ontwikkelde algoritmen om de droogcyclus aan de lading aan te passen, om zo de bedrijfstijden nog verder te verkorten en middelen te besparen. Het intuïtieve bedieningsconcept zorgt voor een gemakkelijke en veilige bediening via het XXL-kleurentouchscreen. Snelle en gemakkelijke programmalocatie en selectie; gemakkelijke documentatie; vermijd storingen.

Een bijzonder innovatief kenmerk van deze stoomsterilisator is de geïntegreerde software voor instrumentgoedkeuring, etikettering en traceerbaarheid. Medische praktijken waarderen deze extra veiligheid zonder extra kosten. Het krachtige waterkoelingseffect van de vacuümpomp maakt de Vacuklav 40 B + Evolution niet alleen de maatstaf voor snelheid en bediening, maar ook voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

 

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar