QRS Healthcare Belgium BV - Medische Groothandel
Melag

Melag Vacuklav 44 B+ Evolution

Prijs op aanvraag
De power-autoclaaf voor grote praktijken en klinieken - nu met DRYtelligence
Artikelnummer: 10084
SKU: 10084

Innovatie en volume. Met een kamerdiepte van 45 cm, de combinatie van de gepatenteerde dubbele manteltechnologie en DRYtelligence, zorgt Vacuklav 44 B + Evolution voor een betrouwbare sterilisatie van maximaal 9 kg instrumenten in de kortst mogelijke tijd.

De grotere sterilisatiekamer (45 cm, inhoud 22 l) en de watergekoelde vacuümpomp maken de Vacuklav 44 B + tot de ideale stoomsterilisator voor al die praktijken die in korte tijd een grote hoeveelheid instrumenten willen steriliseren. 20 minuten in Quick-Program “B” voor het steriliseren van verpakte instrumenten. 10 minuten in Quick-Program "S" voor het steriliseren van onverpakte instrumenten. Beide keren omvatten gefractioneerd voorvacuüm en drogen. Veilig steriliseren en drogen van een lading tot 9 kg. De unieke algoritmen van ons intelligente droogsysteem DRYtelligence maken de kortst mogelijke droogtijd mogelijk, ongeacht de grootte van de lading.

Het innovatieve kleurentouchscreen van de Vacuklav 44 B + helpt verkeerde operaties te voorkomen. Alle menu's spreken voor zich en maken een intuïtieve bediening mogelijk. Een bijzonder voordeel is de geïntegreerde software voor goedkeuring, etikettering en traceerbaarheid van de gesteriliseerde instrumenten. Dit bespaart tijd en geld voor extra software- en hardwareproducten.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
usp7
Hulp nodig?
Wij staan voor je klaar